Fotoshoot på de 7 søstre

Fotoshoot på de 7 søstre

Søndagkveld skinte det av, skyene gikk i oppløsning og frem kom solen. Det var en nydelig midtsommerkveld 30 juni. Astrid, Leander Nikolai og jeg tok frem sekk, nyladdet kamera og selvfølgelig en stor plate firkløver og gikk opp på Stortind, eller Breitind- kjært barn har mange navn. Med på turen opp var også en hvit kjole sammen med ett hvit og lilla sjal. Her skulle det tas kveldsbilder med stil. Ikke i svette treningsklær, men med hvit kjole og i barfoter på toppen av syv søstre. Og resultatet ble rimelig bra synes jeg. Litt annerledes. Det ble vertfall en rimelig morsom tur, og kjevemuskulaturen fikk trimmet seg minst like bra som det legg og rumpe- musklene fikk. Så veldig fint å slå flere fluer i en smekk. Vi fikk i tillegg lekt oss med hoppebilder siden Leander Nikolai på 9 år syntes det var fantastisk gøy og han hoppet derfor lekende lett over de syv søstre. Da er det ingen sak! 

herStarten på turen opp til Breitinden er ved parkeringsplassen i Søvikskaret, her kan man nyte utsikten ved å se opp dit som man skal. Fjelltoppen ligger 910 meter over havet og er den enkleste toppen av de 7 søstre. På toppen er det ett trygt og flatt platå og man slipper kjenne på følelsen av høydeskrekk opp til denne toppen. Jeg har dessverre høydeskrekk når det går rett ned, sier dessverre fordi jeg elsker virkelig å gå i fjell. På de aller bratteste partiene får jeg skikkelig dragsug så jeg bare må holde meg fast i fjellet under meg. Men Breitinden er super, litt løse stener og små- klatring her og der, men overhodet ingen skumle partier. Min favoritt topp og absolutt en av toppene nybegynnere i søstrene bør starte med. Sånn- det var litt praktisk informasjon for de som måtte finne det interessant.

Nedenfor ser du flere bilder av vakre Astrid i kjole på toppen av Breitinden. Om du ønsker å se bildene i større størrelse kan du gjerne trykke på bildene, da får du opp en fotovisning slik at du kan trykke videre og se alle bildene som er fra dette blogginnlegget. 

a4webstr

A1

a2a

På toppen blåste det pittelitt, mens flere steder på vei opp var det helt stille og varmt. Nedenfor kan du se ett siluett bilde av Leander Nikolai der han forsøker å holde solen, samt to av hoppebildene vi tok. På vei ned var det ikke så vanskelig å skjønne at Leander Nikolai hadde lyst å komme i avisen med sine hoppe over fjellet og han snakket mye om det. Derfor bestemte jeg meg for å sende en mail til Helgelands Blad noen dager senere så han fikk sitt ønske oppfylt. Og slik ble det 🙂

Leander i Siluett web3

Leandernikolaifb Leandernikolaifb-2